fredag den 28. maj 2010

Enten er man med eller slet ikke

Hej alle

Tingene er gået stærkt i den sidste måned. Hver dag bringer nye muligheder med sig og jeg har mødt mange fantastiske beundringsværdige personer. I den grad har jeg oplevet at det er godt at komme ud af den daglige rytme og se verden lidt anderledes.
Det er en total vitaminindsprøjtning og jeg kan kun være glad for alle de muligheder der viser sig.

Mange overvejelser om mulige jobs da det er det eneste rigtige at komme videre og endelig er konklusionen at jeg må starte for "mig selv" - være selvstændig med alle de usikkerheder det bringer og alle de muligheder det giver. Jeg er klar og glæder mig virkelig over det - endda så meget at jeg benyttede de såkaldte social media for at vise min beslutning.....

Faktisk har jeg lidt udfordringer med Linkedin fordi jeg simpelthen ikke kan få hægtet mine forskellige profiler sammen - så jeg opdaterede dem lidt forskelligt og fandt hurtigt ud af hvilken der var den aktive. Lykønskniner kom og jeg fik lukket al adgang til min nuværende arbejdsplads med begrundelsen at nu havde jeg jo andet arbejde (smil)... okay det var så en misforståelse og jeg hylder den elektroniske verden for at være blevet "koomunikationen" -

Hvem sagde robot - hmmm men man kan næsten føle hvordan det er. Tænd og sluk. Enten er man en del af fællesskabet eller også er man ude. Retfærdighedsvis skal siges at jeg ikke kan forlange noget men et eller andet sted forventer jeg stadig Menneske-til-menneske behandling, hvilket jo nok blot er en forældet og lyserød tanke :-)

Med andre ord - fra mandag kan jeg træffes på min private email - skriv gerne til mig på miranette efterfulgt af @gmail.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar