søndag den 7. marts 2010

Netværk 2.....tilgiv...

Det er "sgu" lidt indviklet når venner bliver forretning, kolleger fortrolige venner, ægtemand kollega, tidligere kolleger konkurrenter osv osv...det med ægtemanden står for egen regning og må kendetegnes som værende ikke-så-normalt (hø hø).

OG ja - det er med til at komplicere tilværelsen men omvendt er det også utroligt givende når det fungerer. Det eneste man skal huske er at tilgive og det lynhurtigt hvis man vil bevare sine nye netværk.
At bære nag og være sur over givne uhensigtsmæssige handlinger fra ens venner, kolleger eller tidligere ægtefælde(r) medbringer intet godt.
Det er så nemt at skrive og nogle gange rigtigt svært at udføre - men det hjælper rigtigt meget hvis man tænker: Måske ender vi en dag som kolleger igen eller måske skal vi samarbejde om noget stort... og her falder eksmand/kone jo lige ind med det samme hvis man altså har fælles børn.

Jeg tænker især på alle dem der bliver fyret, rager uklar med "chefen" eller på anden vis føler sig presset ud af et job -

Så ja "it's complicated" men tilgiv, tilgiv og tilgiv....og bevar den gode forbindelse.

1 kommentar:

  1. Om man ligefrem skal tilgive.. hmm, det er et stort ord.
    Men ellers og ofte - det hjælper ikk at smække med døren og blive tøsesur. Der er altid en anden indgangsvinkel til historien - man behøver ikke være enig, forstå eller for den sags skyld kende den, men man må acceptere og respektere det. En proffesionel adfærd gør det trods alt nemmere at "indkræve" en tjeneste på et senere tidspunkt ;-)

    SvarSlet