onsdag den 30. juni 2010

1. juli 2010 - nyt firma

Hvilken dag idag - (45 min. gammel)... Men det er simpelthen idag at mit nye firma starter. SKÅL!!! Jeg glæder mig vildt meget til at komme rigtigt igang og jeg ved bare at det bliver en kæmpe succes.
Capernow Projects A/S er et datterselskab til Capernow, der leverer et super fleksibelt billing system bl.a til mobil og fiber systemer. Opgaverne her er mange og udover at få dette system endnu højere op i skyerne er fokusområdet i Capernow Projects udvikling med de bedste og dygtigste udviklere indenfor Microsoft platformen. (dot)Net, Cloudcomputing og Sharepoint er nøgleordene... og hvordan kan dette lade sig gøre? - Tjo efter en del år i branchen og stor stor kendskab til Microsoft udviklere og Microsoft teknologi fokuserede personer er det ikke så svært at skelne mellem dygtige og mindre dygtige udviklere og Capernow Projects arbejder kun med de bedste af dem.

Jeg er således blevet hvirvlet ind i Cloud Computing med MS Redmond, Euro Cloud og andre Cloud grupper og det bliver mega spændende at se hvad det ender med.

Der er gået lidt ferie i Danmark lige nu så jeg vender tilbage i starten af august.
BTW: Er du blandt de bedste .Net udviklere eller kender nogle er jeg meget interesseret i en snak. Ring eller skriv.
God sommerferie til de heldige

Ingen kommentarer:

Send en kommentar